Na vesnici zvony zvoní
kohouti kokrhají
dobytek smrdí
hmyz poletuje
traktor prdí
pes štěká
slepice kvokají
ovce bečí
kozy mečí
je třeba něco s tím udělat
zakažte všechno
lufťák a turista chce spát !
Lufťák ať jde do prdele, já mám tohle rád... :)
Může ve městě poslouchat zvuky nočních tramvají.
12.09.2023 19:28:47 | Koala
A Žluťák taky, prosím!:)
09.09.2023 00:31:17 | Žluťák