Jde Smrtka po ulici
motorovku za pasem
na hlavě černou kapuci
na věk a zdraví neptá se
když ji míjím, usměje se
nechá mě být
na tričku mám Ježíše
je to dobrý vtip
:D
Rozesmát smrtku = dobrý vtip:-) pěkné
12.09.2023 21:35:06 | o3_gambit
dík
12.09.2023 21:35:31 | rybka
Jde Život ulicí, lidí si pranic nevšímá, ani se neusměje....To není humor, ale horor.
12.09.2023 13:34:58 | Lighter
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?