Je obraz obrazem
odrazem umělcovy duše ?
Ano nebo ne
kdo malovat zkoušel
namaloval báseň
bez rýmu
ve splínu
a se žvýkačkou
na podrážce své boty
chodil namyšleně ulicemi
Nám umělcům nikdo nerozumí
Já ti nerozumím...
:)
25.11.2023 17:19:28 | Žluťák