Anotace: ...inspirace mou kamarádkou a její skutečně nevrnící kočičkou...
Mámo??!
Proč já?!!
Ale, holčičko
funíš jen maličko..
Za to mohou geny
(šeptem: tatínkovy)
Za co zase můžu??!
Ale lásko, můj drahý
jsi pro mne ten pravý
a otec nejlepší
jen se to dcerce nelepší
Aha... Pojď sem, maličká!
Vezmi to takto:
funění je prvek
aristokratický!
Je ojedinělý
opravdu, i fakticky!
Je to vzácnost - važ si ji!
No jo, tati...
Tak si jí teda vážím!
Ach, zbytečně se snažím...
Kdepak, drahý!
Kočičko naše
už máme málo kaše!
Chápu, mami - jdu k "sousedům" ulovit večeři!
Mají nové křečky!
Krásně hravé!
Jen doufám, že si s křečky šla jen hrát ;)
13.01.2024 01:38:16 | Alala
Ano, milá Alalo, šla si s nimi jen hrát - doufám ;-))
Děkuji Ti velice :-)
13.01.2024 12:15:41 | Ondra
:-))) No téda, křečci- schovejte se všichni, pomoooc:-))
12.01.2024 20:46:56 | CULIKATÁ
:-)))
Ach... tak dobře. Zželelo se mi vás, křečkové milí :-) Nalovím granule a doma to nějak vysvětlím - nebojte se už - jsem jedna z vás ;-) :-))))
Velice Ti děkuji, milá Culíčkatá :-)))
12.01.2024 21:20:34 | Ondra