Kočka sedí na knihách
ona v nich přímo leží
copak dělá ?
čte si
po obloze pluje mrak
bílý, šedý, bílý
gondola houpe se na vlnách
ve smradlavých Benátkách
nejlepší je být doma
za pecí
a číst si
poezii od autora rybky
to není vtip
a dej jí tip !
Já bych si teda raději četl poezii od autora rybky v gondole ve smradlavých Benátkách, ale co už... takhle je to taky cool:)
19.01.2024 18:58:26 | Žluťák
tak mě tam pozvi
19.01.2024 21:05:55 | rybka
No to je nápad:)
Nemusel bych si namáhat oči, když by mi sama autorka rybka recitovala;)
19.01.2024 23:57:15 | Žluťák