Přes kopce a doly
přes sedmery hory
přes slzavé údolí
kde každý krůček zabolí
někdy osud je těžká štreka
nejdu v pohorkách
tak hekám
přestaňte se prosím smát
já jdu celý život v bačkůrkách
Tak roztomile a podomácku. Život je vlastně domov na nějaký čas a pak se přezuješ.
13.09.2024 12:02:31 | Jan Kacíř