„... myslím to vážně, Žluťáku,
tohle si musíme vyříkat!
Nemůžeš mě mít tak na háku
a s mou láskou dál počítat...
když nevracíš mi, co já ti dám
(sex do toho nepočítám)
a jsi furt myšlenkami kdesi... v Literu???
Ještě chvíli a fakt se seberu...
a…,"
vzlykla... nadechla se:
„Tak odpovíš mi konečně!?"
Vykouřil jsem posledních šest cigaret,
pak se mi dojetím zachvěl ret
a řekl jsem:
„Ne."