Těžký život metalistky
Jsem zušlechťovaná ocel
Tvrdá však křehká
Místy nezpracovaná
S vnitřním pnutím
A zaoblenými hranami
Dostatečně pružná
Jemně zakalená
S hlavou kulatou
Ozubená
A s průměrnými závity
Vše v toleranci
Jen pár odchylek
v krajních mezích
De-legovaná k těžké práci
P.S. Včera mě chtěl inženýr kreslit nahou
Tak jsem se radši namazala
Přečteno 61x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Pampalini, Tomcat, Sonador, Kan, cappuccinogirl, mkinka, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (4)