Dneska jsem nějaká chemická
Od rána docela reaktivní
Trochu rozpustilá
Docela hustá
V jádru kladná
Žravá jako kyselina
Ale zásaditá
Názorově neutrální
Musím se víc koncentrovat
V hlavě mi probíhá difuze
Jen to nestíhám tlumočit
(viz Simultánka)
In + Te + Rn + Ac + I + O + N + Al
Nevím,
co se stane,
Když se to
SMÍCH....
V jedné kádince...
Přečteno 46x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, cappuccinogirl, Pettie, víc, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Anfádis, martinaV, Marten
Komentáře (7)
Komentujících (5)