Neutrino
Jsem neutrino
Ze skupiny leptonů
Rada bych vás naleptala
Pokud mi sednete na lep
Jsem neviditelná
Stabilní
Nereagují s okolním prostředím
Jsem rychlá
Mám nanosekundu
Experimentovali se mnou v opeře
Přečteno 23x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Kacíř, Koala
Komentáře (1)
Komentujících (1)