Nevím, proč mám vše obráceně
Pro koleno bych si nechala vrtat korunu
Spadlo mi srdce z kamene
Co jsem v mládí našla, ve stáří se naučila
Jedno jaro vlaštovky nedělám
V příteli jsem poznala nouzi
Co mám s čertem, to je šeptem
Jak si ustelu, tak už si nelehnu
Přečteno 31x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, enigman, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, J's .., Rafinka, NastyinyObjetí, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)