Když ti spadne kámen ze srdce

Když ti spadne kámen ze srdce

Třeba na nohu
Tak se ti neuleví
Protože to dost bolí
Pokud zařveš "Do prkýnka"
Tak to vyjde nastejno
A kromě bolesti máš i vztek

Pouze když použiješ zaklínadlo
Třeba "Kurva"
Tak se bolest zmírní
A vztek se rychleji vstřebá
Proto jsou zaklídadla hrozně důležitá
Jsou to tlumiče

Zaklídadlo poznáš tak
Že se mu slušní lidé vyhýbají
Protože je prý sprosté
Nevím kdo na to přišel,
Že jsou slova slušná a sprostá

Horší bude až lidé zjistí
Že je vše jinak
Až budou všechna slova rovnocenná
Pak zmizí i všechna zaklínadla
A už nám nic nepomůže od bolesti
...
Když nám spadne kámen ze srdce
Autor Janas, 26.11.2024
Přečteno 30x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, šuměnka, enigman, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Do pr... Nebrat ale zaklínadlo nadarmo :-)

27.11.2024 07:12:49 | karolinakarol

líbí

ST... páč si uhodila na hlavu (hřebík) - naštěstí to nebolí tolik, jako ten kámen na noze:-)*

26.11.2024 23:35:44 | cappuccinogirl

líbí

na hlavu...

26.11.2024 16:20:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel