Haiku

Haiku

Nesnášim to
Nejvíc
Svázané ruce
Útvar plný mastnot
Prý je to lyrika
Ok
Zopakujeme si, co víme
5-7-5 slabik
Nosné zařazovací slovo
Pocit, zvukomalebnost a pauza
Proč to děláš, když jsi vždycky říkala že nikdy?
Protože DÚ je DÚ
Nikdy neříkej nikdy neříkej nikdy.....
Ještě jsem neviděla pěkné haiku
Žádné příjemné čtivé haiku
Třeba se to teď změní

Mlhavým ránem
starého psa zavětří
zas rané haiku
Autor Janas, 29.11.2024
Přečteno 24x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šuměnka, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

a noční rajku
přijme náruč povětří
co kolem vane

:)

29.11.2024 18:37:51 | šuměnka

líbí

no pěkné...ale až na to, že to není žádné haiku..**

29.11.2024 18:11:44 | Frr

líbí

Je, ale až na konci textu. Poslední 3 řádky

29.11.2024 18:24:29 | Janas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel