Pomíjivá
Anotace: V ženském rodě se skrývají mnohá tajemství.
Běháš po mém těle svými prsty
jako po klavíru
a stejně něžně na mě hraješ
podle srdečního metronomu
jako bílé klapky jsou mé ruce a nohy
krása jejich Tě dusí
mé oči jako černé klapky provokují
a bodají Tě do srdce
A klavír hrajer dál
máš mě pevně v rukou
né však omotanou
uteču Ti kdy se mi zlíbí
ale ne teď, teď ještě ne chlapečku
užívej si té melodie, kterou na mě hraješ
můžeš mě líbat a tančit se mnou
necítím nic, já Tě vedu,
jsem tak trochu mrcha
řeknu Ti to rovnou
ne nebudeš mě vlastnit ani chvíli
jsem jen svá a líbí se mi provokovat
jen hraj dál, možná Ti dám naději
ne nedám, nejsem k tomu zrozená
jsem vše co jsi kdy chtěl
a i když jsem Tvá milenka a teď jsem živa,
tak nejsem žena, jsem Tvá sláva a moc,
jsem pomíjivá.
Komentáře (0)