Od té
události nedávné
kdy se stal
dodavatelem hlavním
chmelu pro Prazdroj
ing. Babiš,
tak mi to pivo plzeňský
zhořklo
ještě více,
a to je dobře....
Život je hořký, Bábo dík
-----------------------------
post - vysvětlivka: pro natvrdlejší uživatele - Babiše jsem nikdy nevolil, jen poukazuji na paradoxy post-moderního světa. Často slyším ty mudrlanty, co chodí snad obden na Plzen, jiné pivko by do tlamy prý nevzali a u toho rozumují - ja bych si od Bureše nekoupil ani rohlík...a přitom . Life is crazy.
Měl jsem známého, bývalého pomocníka sládka z pivovaru Starobrno, kde se vařilo tenkrát po staru. Jako důchodce se šel jednou s vnukem podívat na exkurzi a vše moderní. Byl naprosto znechucený technologiemi a říkal, že to se pivu už sotva podobá. Ale pro byznys je to europivo dobrý produkt, velké zisky...
23.12.2022 14:23:38 | Lighter
Politika a básně, moc to nemusím. V tomto případě souhlasím s Tebou.
23.12.2022 11:25:29 | Stanislav32