Miluji
sebe
v tobě
až zebe
miluji
sebe sama
odkud, že přicházíš ?
Z tama !
miluji ji
samu ?
v diluvii
klamů . . .
Kdyby mělo dojít na kamenování, tak bych za toto dílko po Tobě hodil diamantem...
17.02.2024 21:23:54 | Koala
Martine, kamaráde, ty mě těšíš a utěšuješ, tak ti přeci nebudu nadávat. Zdravím a díky za pozornost.
17.02.2024 23:42:06 | Matahaja
Odkud že pocházíš? Z tama!... tak...a teď absolutně není čeho se chytit... bo kde je tvý "tamo"??? A je to stejný "tamo", jako moje "tamo"??? :-):-):-)
Ta báseň je tou úsměvnou nejasností skvělá...úsměv mám:-)
PS: První sloka má sílu...a ta je jasná naprosto!!!
29.01.2024 22:31:46 | cappuccinogirl
Ahoj Cappú ten , text je o vděčnosti, ale nebudu rozkrývat, nerad bych byl kamenován, byť obrazně.
30.01.2024 23:04:56 | Matahaja