... prsty
po Tvé kůži
jemné
Ten dotek si dluží
druh a družka
když se druží
... ty prsty
ve vlasech Tvých
když sklání se
a na stole voní káva
k ránu
se tak někdy zdává
k ránu
se tak někdy stává ...
... že dlaně
když se díváš polekaně
a ty prsty
drží prsy
na posteli či ve vaně
a Ty svůdně, odhodlaně
položíš se zády k tělu
opřená a jen ten pocit
obejmutá
a Tvá hlava
ulehne tak
jak se stává
Všechno krásný
jen stydne voda
a stydne káva ...