Anotace: a nic víc
Spolknula hořkost slz
A bolest se nezmenšila
Knedlík v krku
A slzy v zákazu vjezdu
S knihou v ruce
A drahym vínem v hrnečku…
Na kafe
Přestat myslet
A uchlastat se k spánku
Bejt krásná
Neměla by problémy…
Naivita…
Až za hrob a dál…
Láska…!...?...
Sex…?
A trápení…!