Anotace: v záňadří
Když bolest skrápí ňadra
a slzy tečou po obočí,
je zbytečné doufat,
čas se stejně neotočí.
za ňadry bolest, do jedné z mnoha dalších...
15.06.2014 12:04:31 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?