Človíček

Človíček

Anotace: Láska má hodně podob a láska k vlastním dětem bývá ta nejsilnější.

Je to nádherný pocit
vidět nového života zrod,
hrdost na svou krev,
že zachoval se rod.


Zasadil jsem semínko a 
na svět přišel človíček,
zmuchlaný a vyčerpaný,
maličký mužíček.

Hrdý tatínek

nemůže z něho spustit oči,
bylo to jako jízda na  kolotoči. 


Vždy se budu snažit 
býti pro něj tady,
každé sekundy si vážit 
dávat životní rady.

Chci sledovat jak roste
a říká první slova,
nahraji si je a budu pouštět 
pořad dokola a znova.


Nádherný pocit

někomu svou lásku dát,
jen proto abych viděl

mého Filípka se smát.

Vždy tu pro Tebe budu to si pamatuj


"Carpe Diem"

 

chlapečku a ničeho nelituj!!!

Autor WIRUS, 09.08.2014
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Aiury, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

blahopřejí a přeju malému drobečkovi hodně zdraví a štěstí

09.08.2014 10:01:41 | jitka.svobodova

líbí

Děkuji :-)

09.08.2014 11:47:16 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel