Baskytara
Anotace: rozněžněná doteky jeho tónů :)
Pomalinku rozkládaná
na jemnocit sledu tvých tónů,
sním v tvých intervalech.
Mám tě moc ráda.
Tonu pod doteky tvých hlasů,
tvá... uklidněná... rozevlátá...
trošičku nedočkavě
si v srdci spřádám
sen, že jsem tvá baskytara
(je to hloupý, ale co by ne...)
však víš, miluju tě
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, tvoje líčko. ale můj ďolíček, AndreaM, Jort
Komentáře (0)