Nešťastná
Milovat tě a umírat,
nechat se stále užírat,
představou, jak mělo by to být,
stále v sobě prázdnotu mít.
Nikdy neslyšet od tebe ta dvě slova,
doufat tiše a křičet a vyčítat,
veršovat a tepovat slova,
s ničím víc už nepočítat.
Stále cítit lásku jinde,
cítit se víc provinile, to je ende.
Milovat tě budu stále,
ale sobě věrná chci být nadále,
a své představy o lásce ,
a vidět pouze slunce.
To chci.
Přečteno 463x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, GiovaniDaVinci, Frr
Komentáře (0)