ČAROVNÁ
Anotace: 25.7. 2015... zlomový okamžik v mém životě... Už v něm nekráčím sama...
Jakýsi čaroděj ze země Bos
při západu slunce
použil svou hůl
a čarovnou moc...
A tak jednoduchým kouzlem
kdy máchal hůlkou horem
i spodem
zapálil troud
i zažehl plamen....
Dva plamínky tančily nesměle
než se v mžiku
proměnily ve velké
a pak v jeden
Obávám se však o život čarodějův
jelikož v narůstajícím zmatku
zapomněl na to,
že nosí dlouhou bradku...
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)