Anotace: Pokoj
Pokoj
Není světlo.
Není tma.
Prázdný pokoj.
V něm my dva.
Každý sám za sebe.
V té jedné posteli.
Občasný příval vzdechu.
Nic už se nezmění.
Díváme se na sebe.
Druhého nevidí.
Na opačných stranách postele.
Pod peřinou ukrytí.