Anotace: Odmítnutí
Jdi pryč od mých dveří
Já už v tebe nikdy neuvěřím
Nečekej na mě na tramvajové zastávce
Nevystoupím, když tě tam uvidím
Hledal jsem léta
Jen a jen tebe
Usměj se, lásko
Polož mi ruku na rameno
Bývalo, co bývalo
Teď už je to jinak
Už nejsem mladá, žádoucí
To přece víš… proto jsi odešel
Vracím se k tobě
Hlouposti mládí jsou tytam
Prosím, vezmeš mě zpět k sobě?
Nemůžu bez tebe být
Už nejsem tvoje
A na lži jsem zvyklá
Slýchávala jsem je tak často
Nemyslíš snad, že ti nyní uvěřím
Lásko, mám tě rád
Chci ti jen říct
Vzít tě do náruče
A houpat
Nedokážu, když jsi mě zranil
Zradil mou víru
Druhou šanci nečekej
Milý můj minulý
Minulost je pryč
A já jsem tu teď
Budoucí věci můžu změnit
Odpustíš, jako už stokrát?
Modré z nebe neslibuj
Nemůžeš mi dát víc než tenkrát
Znám tě, věř mi
Nenechám si srdce znovu zlomit
Co mám udělat proto, abys mě vzala zpátky
Změnil jsem se, poučil…
Už umím číst mezi řádky
Co po mně ještě chceš?
Po těch letech, co jsi tu nebyl
Mé srdce opět s sebou vezmeš
Zbytek rozumu jsi pozbyl
Nebuď ledovou královnou
Svíci znovu zažehnu
I tvé srdce
Pokud budeš chtít
Ale já nechci…