ON
Anotace: Dal Ti všechno, co jsi chtěla i ty jsi jemu otevřela – všechny místnosti s výhledem na moře. T...
Dal Ti všechno, co jsi chtěla
i ty jsi jemu otevřela –
všechny místnosti s výhledem na moře.
Teď se divíš co se děje,
celý svět se Tobě směje –
a Ty sedíš na skále.
Vůbec nevíš kudy dolů,
pod tebou jde stádo volů.
Přečteno 467x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Frr, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)