Vysvobození
Slíbil si bílou postel s nebesy,
na černém igelitu leží mé nahé tělo.
Údy ztuhlé a bez krásy,
dílo dokonáno.
Duše moje naposledy se dolů podívala,
už nic necítila.
Jen milovat chtěla,
toužila a pro lásku žila.
Odevzdala jsem se ti celá, vším si mi byl.
Odešels.
Jen bolest zůstala, srdce zlomené a prázdný byt.
Tělo bez duše, duše bez těla,
dlouho se trápila, čekala, doufala.
Než chladný kov osvobodil jí z těch pout.
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, rybka
Komentáře (1)
Komentujících (1)