Až si mě ve tmě tvoje prsty najdou
po paměti se rozejdou do všech stran
Zezadu přitiskneš se ke mně a vyzkoušíš svůj prstoklad
Tuhle skladbu hraješ často
Každou noc, kdy se vzbudíš a nejsem těsně vedle tebe
Při svitu pouliční lampy se na mě díváš,jak spím
a mě už to neděsí
Hraješ v c dur na pramen mých vlasů a tiše zvedáš peřinu
Napůl ještě ve spánku, cítím tvůj zrychlený dech, když se snažíš být mi ještě blíž
Tma skrývá odhalená těla, ale tvoji touhu neschová
Už skoro bdělá se stávám součástí té noční symfonie
Všechny noty a akordy do sebe zapadají v úplně božskou melodii
Prosím ještě chvíli hraj než za okny začne svítat