jako malý kluk
tak moc těším se
honey
překvapení máš?
jak vloni v létě
vzpomínáš?
tvá magická vůně vábí mne
šarmem okouzlen jsem
stejně jako láskou
řítím se jak pominutý
nohy se podlamují
s koleny u brady
už tam skoro jsem
dveře se otvírají
dva hlasy něco šeptají..
Bergmanovský fragment... Hezké
10.03.2019 00:33:48 | Bartoncelli
Děkuji, Vaše díla jsou skvostná. Taky bych tak podobně chtěl psát. Naučíte mne to?
10.03.2019 10:25:41 | Ruda