Propojeni
Ležím na louce
oči zavřené
a slunce mě hřeje na tváři.
Jen dýchám a splývám s okolním klidem...
Ptáci tlumeně zpívají v povzdálí v korunách stromů.
*hluboký nádech*
Letní vánek šumí v keřích
a někde blízko v trávě se rozčiluje cikáda.
*hluboký výdech*
Široko daleko není človíčka
jsou tu jen dvě těla
dvě duše...
Hladíš mě po vlasech
a tlukot tvého srdce se mi stává ukolébavkou.
Přemýšlím nad krásou tohoto okamžiku,
nad jeho pomíjivostí
a nad tím
že už nikdy nebudu šťastnější než právě teď
a tady...
s tebou
daleko od všech ostatních
uprostřed Louky ničeho.
A na vteřinu mě zaplaví trocha smutku...
Snad jako bys to vycítil
zapluješ prsty pod můj svetřík.
Harmonický dech se zrychluje.
Tep stoupá.
Cikáda i ptáci náhle utichnou.
Otevřu oči a pohlédnu hluboko do těch tvých
vidím v nich, že oba víme, co přijde...
*šibalský úsměv*
Zatáhneš mě něžně za vlasy
zakloníš mi hlavu
abys mě políbil.
A za okamžik už...
se naše těla propojí v jedno...
Přečteno 678x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
Komentáře (1)
Komentujících (1)