Že se ten příběh vůbec nestal? Že jediná realita je ta cola na stole? Nebo nějaká drobná různost názorů o dovolené ve vztahu velmi usazeném? Když k tomu málu reálného přibájíme volnou lásku a střelbu - to se ví že je to znát.
27.05.2019 07:48:22 | Karel Koryntka