Už v tom nemám žádný stesk
A ani smutek
Vím, že už mi dlouho nepatříš
Každý den si říkám, že už je to dnes naposled
Že zítra už na Tebe nepomyslím
Ale ještě se mi o Tobě zdá
Lásku ztratit je bolest navždy..ale snad se vše časem prolomí ;-) *ST
14.06.2020 14:17:25 | jenommarie