Anotace: Pravil jednou moudrý a velký člověk.
Nějvětší bohatství nalezneš v tom, že pomáháš lidem a bytostem, které pomoc potřebují.
Smysl bohatství nalezneš v tom, že pomáháš lidem a bytostem, které pomoc potřebují (i když tě budou proklínat).
23.06.2020 17:07:56 | Slav Milo
smysl bohatství múže být taky porozumět tomu kdo jsem:)a pak se to odvíjí dál ,)
23.06.2020 20:57:20 | xoxoxo
tomu nerozumím, můžeš mi to vysvětlit?
23.06.2020 22:09:50 | Slav Milo