Když spíš
odchází za jinou
pak lže ti s tváří nevinnou
ty na něj pěješ ódy
běž radši umejt schody
ránu po Amorově šípu
náplastí nezhojíš
budeš si lízat rány
to si piš !
... pamatuj na odpuštění ... ... smutná slova ...
20.12.2020 08:09:21 | Marcella
Ach jo..já píšu ráda..:)
18.12.2020 10:38:03 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?