Anotace: úplná
přála jsem si,
abys mě miloval
takovou jaká jsem,
znáš to
a zároveň se bála, že mě někdy poznáš
přála jsem si,
abys o mně věděl všechno,
i ty kostlivce,
znáš to
a zároveň se bála, že se to někdy dozvíš
přála jsem si, abys miloval iluzi,
bylo by hezký
vidět ti ji v očích navěky,
ale víš co je víc?
když se na mě díváš pořád stejně
dokonce i dneska, když..
p.s. nikdo mě neznal blíž