Líbánky to jsou malé čáry
když endorfiny rozdovádí
chceš nechceš jedno je ti
na vlně lásky vzhůru letíš
Buňky si shodně vybavují
barevnou hudbu synopsií
na jedné tónině ulítnete
růžově brýle zabarvíte
Milenci zdánlivě nahodilí
však duše naše dobře ví
spojí se s tím kdo dává jí
smysl co sleduje vyšší cíl
Krásné pocity;):).
Pěkné dny a pozdravení letí milá Vlnko** opatruj se:)
01.03.2021 11:24:27 | jenommarie