Anotace: A tohle bolí..ale nejlíp..
Promiň
Ty a já,
Víno, jaro
Nebo on?
Kdo jsme?
Kdo jsme my?
My nebo "My"?
Kdo je a kdo není,
Co jsem já a co jsi ty
Sakra
Kdo je kdo?
Zamotat se v sobě
Zamotat se v nevěře.
Motat se v nás a nevědět,
Jak si to neužit.
Promiň.
Sakra promiň.
Promiň mi to..
Tohle jsem nechtěla,
A přesto se to stalo,
Protože koloběh,
Ten kurva není fér.
On miluje jí,
Já jeho,
Ty mě,
A nikdo nemiluje sebe.
Prosím promiň