Anotace: Myslím si, že o tom pořád nic nevím.
Myslím, že láska je..
Když ti poezie dává zase smysl.
Když v každém slově vidíš sebe,
Cítíš jeho doteky a pohledy.
Myslím, že láska je..
Když každý text, každé písničky, je o něm.
Když v každé sloce cítíš vzpomínku,
Vidím ho stát na té zastávce.
Vidím, jak mizí.
Nejde na něj dosáhnout.
Myslím, že láska je..
Když to i trochu bolí,
Vše stojí, čas není, prostor mizí.
Jen mlha..
Myslím, že láska je..
Když to nedává smysl.
Není v tom zisk.
Jenom touha držet, splynout.
Kam to ale vede?
Myslím, že láska je..
Nemyslím si nic.
Myslím, že o tom nic nevím.