Anotace: v autorské spolupráci En+MMV
Setkávám se s tvým pohledem
ve kterém je ten bezejmenný půvab
co se vlní v ohřátém vzduchu
a jemně zesvětluje tvář
a na té tváři a na tom čele
tak měkkém, tak klidném, ale výmluvném
třpytné úsměvy které oblažují
hebké odstíny září
vyprávěj mi o dnech strávených v dobrotě
zatímco mysl smířená se vším dole
srdce jehož láska je nevinná
v čistotě něžného světla ulpívá
***
Povím ti povím
o tajích můj milý
o vlahých nocích
kdy spát smíš jen na chvíli
všeptám ti
o vlasech co po větru pouštím
z nich hnízda ptáci staví si
já lži se nedopouštím
povím ti o pažích
jež rosu ránem hladí
o vodních hladinách
ty touhy noci chladí
povím ti o něze
ta v květech šípků skrytá
rozpozná vůni tvou
a lásku
neodmítá ...
To jste měli krásný nápad, často se to tu nevidí, že si dva spoluzanotují. To je vždycky zpestření a od vás navíc opravdu povedené. Palce letí nahoru. :O)
29.05.2021 20:31:25 | Tichá meluzína
Tedy povím vám, opět krásné dílo z vaší dílny, z něho čistota a jemnost dýchá ..
29.05.2021 07:50:51 | Vivien