Víte básníci,
kde nejlepší je
ukončit vztah?
Pro pět ran
do Babinského
v McDonaldu přece ,
žádné vidličky ostré ,
žádné nože ostré
a ještě
můžete se
schovat
za dítě tlusté
A ty nám MUziko
k tomu hraj.
ST
13.09.2021 14:05:04 | Alice Ptáčková
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?