Láska ze Země vycházejícího sumce

Láska ze Země vycházejícího sumce

Anotace: Zázvor, wasabi, sójovka, láska to je někdy bojovka.

Zázvor, wasabi, sójovka,
láska to je někdy bojovka.
 
 
Japonská princezna Mako,
císařova neteř
a milovnice sumo,
se dnes provdala
za právníka
Keie Nomuru pardon Komuru.
 
Právníkova rodina
překousla nakonec,
že roztomiloučká Mako
není a nikdy nebyla
z právnické rodiny,
 
a tak již nic
nestálo
lásce mladých lidí
v cestě.
 
A ty jim MUziko
k tomu 
hraj 
a uvař čaj. 
 
Zázvor, wasabi, sójovka,
láska to je někdy bojovka.
Autor Medved23, 26.10.2021
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel