Má velká chyba
Anotace: Co jednou uděláš, nejde vzít zpět
Kde se to toulám?
Temný roh jsem zas objevil?
Všude plíseň a smrad
Zřejmě zase upadám
Daleko od povrchu bytí
Já klesám níž a níž
Cítím, jak paprsky méně svítí
Smrt mne láká pořád blíž
Zavírám a znovu otevírám
Truhlu plnou vzpomínek
Colt si jemně tisknu k hlavě
Stěnu barví, barví společný obrázek
Jak se máš? Co asi děláš?
Jaký byl tvůj den? Jaký byl oběd?
Jak jsi spala? Co tvůj noční sen?
Já se bál a okolo noční můra
Byla jsi ekvivalent pro můj zen
Stále a pořád hledám
Slova, které chtěl bych říct
Ty jsi oběť a já včela
Která minula svůj cíl
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)