Toxická
Ničí mě, jak moc tě chci.
Jsi jako droga, u níž jsem závislá na jejich negativních účincích. Potřebuju, abys mě ničila, a tak tě užívám dál, i když vím, že mě to jednou stejně zabije, ale dělá mi to dobře.
Dáváš mi naději, že to tady nemusím odžít celé, že můžu odejít dřív a zároveň touhu trpět víc, která mě nutí tu zůstat dýl.
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Frr, Holoxicht, mkinka, Sonador
Komentáře (3)
Komentujících (3)