Mimo zdi
A propustné pokoje
Jsi jediná tónina,
Která setrvává.
Ráno i v noci
Na jaře, v létě, na podzim.
A v zimě,
V zimě.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?