únor 2023
Slavia
copa můžu tady nahlas a beztrestně
přiznat že
moje červenomodrý srdce
tluče v rytmu sešívaný Slavie?!
vždyt se budu zítra obracet v hrobě!
je to jen pár dní v týdle šílený době
čestně, věř mně
však je to hlavně kvůli tobě
(ty vole)
o všem víš i přes vlnu nevole
zmizels tak nevinně
jak by to bylo z mojí vůle
tak si musím něčím pomoct - holt je to Slavie
sic je mi to nemilé
jistě - radši bych tebe