Anotace: ...ale o rybaření to není ;) Mějte se všichni úžasně :)
Jdu si takhle jednou,
naší polní cestou.
Když tu spatřím náhle,
malou rybu - támhle.
Její tělo klidu nedá,
je to mrška neposedná.
Není divu, vždyť neplave,
ale leží - jen na trávě.
Jdu k ní blíž,
Ahoj, volám, ať o mě víš!
Malá hlava se na mě dívá,
souš jejímu zdraví neprospívá.
Opatrně se k ní skláním,
beru ji do náruče a hladím.
Neboj se, rybičko,
hladina je blizoučko.
Do rybníka vstupuji,
rybku vypouštím,
její radost miluji,
Život je pro ni vším.
neboť
Jeho sílu každý v srdci cítí,
je to Láska - pravý důvod bytí...
Milé i příjemné. Opravdu potěšilo. Pohladit rybičku a vrátit jí do rybníka. To opravdu hřeje.
08.05.2023 12:07:42 | mkinka
Velice děkuji za krásná slova, Jituško milá :*
Přesně tak jsem to myslel :)
Láska je úžasná a je ve všem živém - fantazie :)
Měj se kouzelně i nádherně :*
08.05.2023 13:19:29 | Ondra