Anotace: Amor je slepý - neví co činí, když do mne neustále střílí...
Vítr čechrá mraky,
a oblečení taky,
na šňůře snů.
Člověk v dálce se chvěje,
když se něco děje,
se šňůrou snů.
Náhle vzduchem jen,
dvě halenky žen,
letí ze šňůry snů.
Člověk z dálky rychle běží,
vítr vše vzal a je svěží,
šňůra snů - zmizela .. .
Člověk v dálce smutný je,
nezůstala ani naděje,
láska končí - on to ví,
s ostatním se nic nemění...
Náhle silný zvuk,
nikdo ani muk,
v kapse zavrněl,
displej rozsvítil,
a na něm byla,
pěkná slova:
Žena z Literu!
;)
:)) jsem zvědav na pokračování...ženy z Literu jsou mnoha druhů...něžné a milé, ale i zlé a prolhané, buď opatrný ;)
Krásný den, Ondro, ať se daří
27.06.2023 06:38:31 | stormeater