Anotace: pro každého člověka...
Rosa hladící líce něžné
cestuje dolů kamsi spěšně
miluje tu miluje tam
miluje tě - nebudeš sám
poddal se... padá...
Do náruče Lásky
samoty bez vrásky
do pařátů chtíče
bez života klíče!
Ach ...
Náhle vstal
rosu z líce sňal
a zmizel tam
odkud se vzal
-
z Nebe
-
Milý Ondro,
zahřála mě na duši i na srdci, od srdce s láskou napsané jako vždy:-)
Měj se kouzelně Misha:-)
23.07.2023 20:10:29 | Misha
Moc pěkná citovka!
22.07.2023 07:00:51 | Žluťák