Anotace: ...to je dravec ;)
V posteli usínám
myšlenky na ni mám
až Lásku ráno uvidím
smyslně ji políbím
Brzy za rozbřesku vstávám už
připravím se jako správný muž
WC, sprcha, zuby, kolínská
hladový vyrážím
jídlo teď neřeším
Lásko má - jsem už blíž
už mě v dáli brzy zříš
i můj úsměv uvidíš
Smykem zastavuji
z kabria vyskakuji
na Belmonda si hraji
cítím se jako v ráji
Běžím k ní, radostí se zalykám
krásný trup vřele objímám
ale pod kapotu se nedívám ;)
zato kůži hladím - zkrátka štěstí mám
Nato do ní skočím
KONTAKT! hlasem velím
Vrtulí někdo otočil
motor s řevem naskočil
ANO - je to přesně tak
Láska má je krásný pták
Říká se jí
Curtiss Jenny
(Momentka z mého letu na simulátoru k ostrovu Mohéli - Komorské souostroví)
letadla jsou největší láska...osudová...když zradí ona, nemá smysl žít ;)
07.08.2023 06:30:55 | stormeater
Krásně jsi to napsal, Storme, absolutně souhlasím :)
Díky Ti velice a měj se fajně :)
07.08.2023 07:39:18 | Ondra
;-))
Skvělé Ondro.
***
Hladový
a vrtule se točí ...
Pro krásné dívčí oči
Ať simulátor
v ranní let se změní.
***
Ať se Ti daří.
07.08.2023 01:22:04 | Fialový metal
:) Děkuji Ti velice, i za skvělou báseň v komentáři :) Fialový.
Nápodobně
a k tomu hodně
krásných chvil
s Láskou
jednou z víl ;))
07.08.2023 01:57:26 | Ondra