Pocity
Někdy se chci nadechnout a nejde mi to.
Někdy vidím, že mi tě připadne být líto.
Nechci být jen loutkou ve tvých dlaních.
Nechci být jen tvou panenkou na hraní.
Jak ven z těch prázdných gest a citů?
Otočit duši do bezcitu?
Opravdu?
To chceš?
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, Anfádis, mkinka, cappuccinogirl, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (4)